قورمه سبزی یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی است که به خاطر داشتن انواع سبزی ، البته به شرط پخته شدن صحیح و داشتن گوشت و لوبیا ، ویتامین‌ و آهن زیادی دارد.

اما کسانی که چربی یا فشار خون بالایی دارند ، بهتر است که میزان لیمو عمانی آن را بیشتر کنند و مقداری هم آب‌ لیموی تازه در آن بریزند تا هم چربی آن را بگیرد هم تا حدودی جایگزین نمک شود.

یکی از نکاتی که در 

پخت قومه سبزی باید در نظر گرفت، زمان اضافه کردن نمک و آب‌ لیمو است.

برای جلوگیری از خشک شدن گوشت باید نمک و آب‌ لیمو بعد از پخته شدن کامل گوشت به خورش اضافه شود.

طرز تهیه خورش قورمه سبزی


ادامه مطلب


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فال های ایرانی بانک تور لحظه آخری استودیو معماری اچ دی فروشگاه اینترنتی شاپ تی The insane all in two ای ام پلاس ۰•●کـاغـذ سفــید●•۰ فروشگاه اینترنتی ویترین زیبا ♡I Love BTS♡